Emma

Västa Götaland & Göteborg

+46 73 – 044 24 53
emma@freedomwigs.se


4 snabba frågor

Hur länge har du haft alopecia?
Jag fick alopeci i 10-årsåldern och tappade ungefär hälften av mitt hår under ett halvårs tid. Därefter växte håret ut och inte förrän jag var vuxen tappade jag håret igen. När jag hade fyllt 27 märkte jag att jag hade fått kala fläckar i bakhuvudet och förstod genast att alopecin hade kommit tillbaka.

Vilken typ av alopecia har du?
Alopecia areata.

Var är den största anledningen, enligt dig, till att välja en Freedom peruk?
Den absolut största anledningen att välja en peruk från Freedom för att de är så himla sköna! De orsakar inget skav och kliar inte vilket är mitt viktigaste krav på peruker. Att håret är helt obehandlat och därmed inte trasslar är en stor bonus.

Bästa stylingtipset?
När håret är blött brukar jag hänga peruken tillbakalutad på ställningen vilket gör att håret, när det har torkat, inte faller fram i ansiktet. När håret är blött brukar jag också tvinna några hårtestar runt fingret och låta det självtorka – det gör att håret blir så fint vågigt!