Nyhetsbrev nr 1 -2017

Hej,

Nu är det åter länge sedan sista nyhetsbrevet, så det är dags för lite uppdatering.  För nya kunder som inte fått tidigare nyhetsbrev så finns gamla nyhetsbrev att läsa på hemsidan www.freedomwigs.se

För er som läst dem tidigare kan det vara bra att gå tillbaka och läsa igenom igen.

Jag har äntligen fått in riktigt bra perukstativ där våra Freedom peruker faktiskt hänger kvar, även när håret är vått och tungt. Ett extra plus är att de är hopfällbara och lätta att ta med sig på resa.

Stativet kostar 325 kr + frakt 70 kr.

 

                          

 

Jag vill också passa på att utlysa årets Facebook tävling, där ni som vill kan skicka in bilder på er i era peruker. Det kan vara bilder där ni känner er extra fina, där ni simmar, idrottar, åker karusell eller bara lever livet. Vi har dåligt med bilder på kort hår så det är extra välkommet. Skriv gärna en kort  beskrivning om vad ni tycker är bra med Freedom Wigs.

Ett urval av bilderna kommer att publiceras på vår Facebook sida Freedom Hair Scandinavia. Jag skriver aldrig ut fullt namn och förnamn endast med er tillåtelse. Jag länkar inte till er profil, men tänk på att om ni själva gillar eller kommenterar bilderna så kan det hända att era Facebook vänner kan se bilden i sitt flöde. Om ni inte själva gillar eller kommenterar dyker inte bilderna upp i ert flöde, men finns så klart synliga för de som går in på sidan. Sidan är öppen för alla.

Vi kommer att lotta ut fina priser bland deltagande bidrag den 15 december så jag behöver få era bilder och eventuella beskrivningar mejlade till info@freedomwigs.se senast den 1 december.

1:a pris är ett kit med perukställ, schampo och balsam från Morroccan Oil.

2:a pris är ett perukställ.

 

Lite information om reparationer. Om ni känner att det börjar vara dags att reparera en peruk är det bra att kontakta mig i god tid så jag kan boka en reparation. Bokade reparationer går snabbare än om ni bara skickar peruken till mig, då risken finns att många andra reparationer går före.

Tänk på att peruken måste vara nytvättad och torr när ni skickar den till mig, då ni annars riskerar en extra avgift. Om peruken legat nerpackad i en låda eller inte använts på att tag måste den tvättas innan den skickas in.

Inte alla peruker går att reparera så mejla mig innan och beskriv vilket skick peruken är i. Om hälften av håret saknas går den inte att reparera. Detta ska inte ske, så om ni får stora fläckar i en peruk eler om den börjar fälla hår inom ett år, är det viktigt att kontakta mig så vi tillsammans kan reda ut vad orsaken kan vara.

Mer om reparationer finns att läsa i nyhetsbrev nr 1, 2016 som finns på www.freedomwigs.se

Jag har nyligen fått in ett par peruker som blivit tunna eller fått kala fläckar ovanligt snabbt och i flera av dessa fall har det visat sig bero på att brukaren använt hjälm ovanpå peruken. Tyvärr sliter detta mycket på håret och jag rekommenderar bara att använda peruken under hjälmen i undantagsfall och helst inte alls. Jag menar inte att man inte ska använda hjälm, men finna en annan lösning än att använda Freedom peruken under hjälmen.

Vi är nu snart framme i november så ni som har oanvända rekvisitioner för 2017, kanske ska fundera på om ni behöver beställa ny peruk eller reparera en gammal inom en snar framtid.

 

Jag kommer vara i Oslo mellan den 12-14 januari 2018. Om någon vill boka tid är det bara att höra av sig!

 

Vi har flyttat och finns nu på Sundstorget i Helsingborg. Den nya adressen är :

Freedom Hair

Sundstorget 3

25221 Helsingborg

 

Trevlig helg!

Jenny

tillbaka | till toppen

Freedom Hair - Scandinavia | Telefon: +46 704–39 72 93 |  | Epost: info@freedomwigs.se
albin P - Logga in!