Så var det höst igen och vi har lite nya spännande grejer på gång!

För er som bor i närheten av Malmö eller har möjlighet att ta er dit kommer vi att ha en kundkväll den 2 november kl 19.00 hos Eriksson & Robach vid Lilla torg. Vi kommer visa de bästa stylingtipsen och på plats finns även en representant från GHD för att visa hur man på bästa sätt fönar, plattar och lockar håret i en Freedom protes.  Vi bjuder på tilltugg och förfriskningar.

Anmälan sker till mig senast den 26/10. Det går bra att ta med sig sällskap, men anmäl då även detta.

 

Carina Asp på Änglahår jobbar fortsatt för att samla in hår till Freedom Wigs. Bristen på långt hår är fortfarande stor och hjälpen vi får från bla Änglahår är oumbärlig för att Freedom Wigs ska kunna producera dessa fantastiska proteser.

I senaste upplagan av frisörernas branschtidning Hair Magazine kan ni läsa en lite längre artikel om Carina och Änglahår. Artikeln hittar ni på s. 47-48

http://frisorjobb.se/sites/default/files/hairmagazinese_nr5_low.pdf

 

I Norge arbetar Oda Molstad, ordförande i norska Alopeciförbundet, för ett bättre bidragssystem för peruker samt med att sprida information om hur man kan donera hår och hur viktigt detta är för oss som behöver våra peruker.

Om detta finns att läsa i den norska tidningen HA: http://www.h-a.no/nyheter/helenes-fletter-gir-andre-ny-giv–

 

Slutligen vill jag påminna er i Sverige om att hålla koll på era rekvisitioner så att jag hinner få in beställningar och fakturera landstingen innan årets slut. Detta gäller både reparationer och nybeställningar. Om jag inte fått rekvisitionen för 2015 innan årsskiftet kommer den att förfalla.

Önskar er alla en härlig höst!

Jenny