Här kan du med fördel läsa mer om hur våra vakuumperuker fungerar, hur de tillverkas och hur du bäst tar hand om din peruk.

För att peruken ska hålla sig fin så länge som möjligt är det viktigt att ta väl hand om den. På sidan ”Skötselråd & Styling” har vi samlat massa bra information om just detta.

Produktinformation

Här berättar vi mer om perukerna och dess unika funktionalitet.
Skönheten i det naturliga utseendet, känslan av säkerhet att bära en vakuum peruk som du vet sitter fast i alla väder, även den tuffaste vind.
Och inte minst komforten, som gör att du känner dig trygg utan både tejp och lim! >>


Tillverkning

Så går det till när din unika peruk tillverkas.
Följ med till fabriken på Nya Zeeland och se hur det går till när håret väljs ut, hur arbetet fortlöper och din peruk växer fram! >>


Skötselråd & Styling

Så tar du bäst hand om din peruk. Här har vi samlat massa matnyttiga tips och trix för du bäst tar hand om din peruk för att livlängden ska bli så lång som möjligt! >>


Uppsättning & Frisyrer

Kan man sätta upp och styla Freedom peruker? Svaret är ja! Det går alldeles utmärkt att sätta upp håret. Här har vi samlat bra information och bilder på fantastiska uppsättningar till både vardag och fest som våra kunder skickat till oss.
Se inspirerade bilder och läs mer här! >>


Undrar du över något eller vill ha mer information.
På sidan ”Vanliga frågor” har vi samlat många av de frågor som vi ofta får. Förhoppningsvis kanske det kan hjälpa dig framåt.

Tveka heller inte att höra av dig till oss, vi hjälper dig gärna och svarar på dina funderingar.
Här kan du boka både Konsultation & Rådgivning, eller bara ställa en fråga till oss. Vi ser fram emot att höra från dig!