Hej,

Jag vet att det har gått lång tid sedan förra nyhetsbrevet, men nu äntligen kommer ett nytt. För nya kunder som inte fått tidigare nyhetsbrev så finns gamla nyhetsbrev att läsa på hemsidan www.freedomwigs.se

Det kan också vara bra för er som tidigare läst dem att gå tillbaka och läsa igenom igen.

Jag har fått in riktigt bra perukstativ där våra Freedom peruker faktiskt hänger kvar, även när håret är vått och tungt. Ett extra plus är att de är hopfällbara och lätta att ta med sig på resa.

Stativet kostar 399 + frakt 58 kr (inom Sverige).

 

                          

 

Även detta år önskar vi få in bilder att publicera på Facebook och det finns fina priser att vinna. Det kan vara bilder där ni känner er extra fina, där ni simmar, idrottar, åker karusell eller bara lever livet. Vi har dåligt med bilder på kort hår så det är extra välkommet. Skriv gärna en kort  beskrivning om vad ni tycker är bra med Freedom Wigs.

Ett urval av bilderna kommer att publiceras på vår Facebook sida Freedom Hair Scandinavia. Jag skriver aldrig ut fullt namn och förnamn endast med er tillåtelse. Jag länkar inte till er profil, men tänk på att om ni själva gillar eller kommenterar bilderna så kan det hända att era Facebook vänner kan se bilden i sitt flöde. Om ni inte själva gillar eller kommenterar dyker inte bilderna upp i ert flöde, men finns så klart synliga för de som går in på sidan. Sidan är öppen för alla.

Vi kommer att lotta ut fina priser bland deltagande bidrag den 31 dec så jag behöver få era bilder och eventuella beskrivningar mejlade till info@freedomwigs.se senast den 30 december.

1:a pris är ett kit med perukställ, samt schampo, balsam och kur från Olaplex

2:a pris är ett perukställ.

 

Lite information om reparationer. Om ni känner att det börjar vara dags att reparera en peruk är det bra att kontakta mig i god tid så jag kan boka en reparation. Bokade reparationer går snabbare än om ni bara skickar peruken till mig, då risken finns att många andra reparationer går före.

Tänk på att peruken måste vara nytvättad och torr när ni skickar den till mig, då ni annars riskerar en extra avgift. Om peruken legat nerpackad i en låda eller inte använts på att tag måste den tvättas innan den skickas in.

Inte alla peruker går att reparera så mejla mig innan och beskriv vilket skick peruken är i. Om hälften av håret saknas går den inte att reparera. Detta ska inte ske, så om ni får stora fläckar i en peruk eler om den börjar fälla hår inom ett år, är det viktigt att kontakta mig så vi tillsammans kan reda ut vad orsaken kan vara.

Mer om reparationer finns att läsa i nyhetsbrev nr 1, 2016

Jag får ibland in peruker som blivit tunna eller fått kala fläckar ovanligt snabbt och i flera av dessa fall har det visat sig bero på att brukaren använt hjälm ovanpå peruken. Tyvärr sliter detta mycket på håret och jag rekommenderar bara att använda peruken under hjälmen i undantagsfall och helst inte alls. Jag menar inte att man inte ska använda hjälm, men finna en annan lösning än att använda Freedom peruken under hjälmen. Det finns till exempel en hjälm som ser ut som en krage, men som blåses upp vid fall. Den uppblåsbara hjälmen heter Hövding och funkar lite som en krockkudde.

Nu när året snart är slut kan det vara bra att kolla upp så du inte har en oanvänd rekvisition liggande som går ut vid årsskiftet. Om du har det kan det kanske vara läge att beställa en ny peruk.

Min resplan för våren ser i nuläget ut så här:

31 januari – 2 februari: Stockholm

8- 10 februari: Oslo

4- 7 april : Oslo

25- 28 april: Stockholm

 

Om du vill boka tid är det bra om du hör av dig i god tid!

Jag vill passa på att önska en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Jenny