Hej!

Jag är nyss hemkommen från en trevlig och givande helg med det norska Alopecia förbundet i Oslo. Vi var en bra bit över 150 personer i alla åldrar och stämningen var hög.

I tidigare nyhetsbrev har jag lovat ta reda på hur ni i Norge på bästa sätt kan beställa perukställ utan att dessa ska kosta en förmögenhet i frakt och tull. Jag har pratat med frisör Lisbeth Sagmo om detta och hon hjälper gärna till. Om ni är många som är intresserade så kan vi få ner priset på frakt och tull, så ni får gärna höra av er till mig så vi kan göra en samlad beställning till Norge.

Vidare har Heidi Ljungbeck på Visage i Båstad, just nu ett erbjudande med 20% rabatt på Taffy microblading av ögonbryn eller eyeliner för er som använder Freedom Wigs. Ordinarie pris är 3.800 kr.

Heidi hittar ni på Facebook:

 

https://www.facebook.com/heidipavisagebastad/

Mobilnr: 0703-182844

 

På senare tid har jag börjat få en hel del frågor via sms och Facebook och jag förstår varför, men vill ändå be er att istället mejla frågor eller ringa mig på 0704-397293 under kontorstid.

Jag kommer att komma till familjelägret på Visingsö lördagen den 12 maj och jag kommer ta med mig min skanner. Ni som vill ha en konsultation eller bli skannade får gärna kontakta mig i förväg så jag kan avsätta extra tid till detta.

 

 

Kram

Jenny